FLAVORS, SOLUTIONS, SUCCESS! PROFESSIONAL GASTRO-CONSULTING
Szauer Judit

Publications

2008 óta foglalkozom gasztronómiai újságírással, itt olvashatóak eddig megjelent írásaim.

 

Túrógombóc a’ la Bocuse d’Or

Ilyenek a Michelin csillagos rakott krumplik

Budapest legjobb piacai

Budapest legjobb kirándulós helyei

Budapest legjobb boros helyei

Marvelosa – egy régi ékszerdoboz a Várkert Bazár mellett

Budapest legjobb lakáséttermei

Edvino – otthonos, kedves kis bisztró Óbudán

Indiai kísértések

Budapest legromantikusabb éttermei

Konyha és kifutó

A Bálna szereti a macaront

A tökéletes Oscar bál receptje 

A 7 legjobb Superbowl snack

Zseniális grafika a magyar ételekről

Reform desszertek – Varga Gábor interjú

Isabelle Legeron Master of wine interjú

A tökéletes somlói

Jamie Olivert kitüntették 

Gasztrokönyvek őszre

Felfutó negyedek – Lövőház utcai gasztrokirándulás és rejtekhelyek

Londonból érkezik az ifjú séf

A nagy visszatérés – A Bábel étterem újratöltve

Palóznaki gasztro, jazz bor és egy séfrecept

Zoska – otthonos, bájos reggeliző az Astoriánál

Szlovén pisztráng és debreceni – kedvenc ételeink az V. Hertelendy Gourmet Fesztiválról

Divatba hozza, hungarikummá tenné a debrecenit – Interjú Pataky Péter séffel

“A vendégeknek főzök, nem az ételkritikusoknak” – Interjú Hampuk Zsolttal

Es Niu – nagykanállal Mindenszentekkor

Ali baba kacsamája Michelin csillaggal – recept

Újragondolt magyar fogások Budapest legjobb helyein

Jonathan Phang – A vonatozó ínyenc Budapesten

Kit ültetne az asztalához a világ legjobb szakácsa ? – Interjú 

Újabb gasztro-hotspot Köveskálon – Káli Gourmet 

Gasztroturista Burgenlandban szomszédolt + recept

Gasztroturista Izlandon 

A tökéletes bolognai 

Mák@Pannonhalma

Kézműves desszert őszi kollekció

Francia kenyérháború

A bor világpolgára – Wine Virtuosity

A mangalica: túlélőből szupersztár

Amerika kedvenc szendvicsei

Bajnokok reggelije

Gasztrotrendek – már nem divat a nagy zabálás

Gasztroturista – osztrák wellness

Taubenkobel – riport

Steirereck – interjú Birgit Reitbauer-el

Kulináris rejtekhelyek Londonban

Hol együnk Bombayben?

Mamma konyhája 

Megnyílt a Dropshop

Szlovén pincészetek

Szingli műzli vs. páros rántotta – Reggelizési szokásaink

Bor és Csokoládé – a nagy találkozás

Tények és tévhitek a tojásról

Így főznek a borászok

Jewish deli a belvárosban – Dafke megkóstoltuk

Ben Spalding: „Nem minden a Michelin csillagról szól”

Ha nyár, akkor lángos – Itt kaphatók a legjobbak

Interjú Széll Tamással, a Michelin csillagos ONYX étterem sous chef-jével

Dejan Pavlič, szlovén séf: ” A saját stílusomat követem” – interjú

A nagy halas összeállítás – A legjobb helyek Budapesten

“Nem erőltetem a molekuláris gasztronómiát” – Interjú Lőrincz György séffel

“Vért fogunk izzadni a sikerért” -interjú a magyar Bocuse d’Or csapattal

Olasz temperamentum, magyar virtus – Interjú Leonardo di Clemente-vel, a Gresham séfjével

Budapestre jön a Bocuse d’Or – villáminterjú Jerome Bocuse-el

Blumenthal tanítványa Budapesten főz – Interjú 

Gasztroturista: Kalandozások Ausztria kertjében 

Fairtrade virágok és móri borok a belvárosban – Wines n’ Roses 

Világszerte hódít a vega hentes